fb pixel

Over Ons...

‘De Lantaarn.info’ is bedoeld als een bron voor waarheidsgetrouw nieuws en een lichtpunt op het wereldtoneel. Wij willen graag fungeren als een wegwijzer en gids voor de lezer en blijven op zoek naar de waarheid. Indien we de wereld rondom ons gaan verkennen met behulp van de reguliere media, stuiten we vandaag de dag maar al te vaak op een ernstig probleem: Er worden nog wel goede artikelen geschreven in de media, maar informatie, propaganda en onjuistheden worden maar al te vaak met elkaar vermengd.

De reguliere media is in de loop der jaren verschoven van het ‘rapporteren’ van nieuws naar het ‘interpreteren’ van nieuws. Daarnaast zien we ook dat de staat zich in toenemende mate bemoeit met nagenoeg elk aspect van de maatschappij, niet alleen in Nederland en België, maar vrijwel overal ter wereld. Het zijn communistische invloeden die meer dan ooit aanwezig zijn in onze vrije, westerse samenleving. Hoe ver reikt deze invloed en wat is de impact daarvan? Ook hier hopen wij een licht op te schijnen met onze rubriek ‘Het Rode Gevaar’.

Het concept van onze website is zeer eenvoudig. Voor onze nieuwsrubriek houden we ons aan relatief korte artikelen en we hopen de lezer op een fijne, betrouwbare en snelle manier te informeren. Waarin wij ons willen onderscheiden is de validatie van het nieuws door extra aandacht te besteden aan bronvermeldingen vooraleer we iets publiceren.

Namens het team van De Lantaarn