fb pixel
Covid-19

Webinar over de ontwikkeling van vaccins, virussen en China’s toekomst

Bron: Spotlight on China

De ontwikkeling van vaccins tegen Covid-19 is een hot topic in de media. Dit kan echter niet los gezien worden van de evolutie van het virus zelf. De Amerikaanse Dr. Xiaoxu Sean Lin, voormalig microbioloog voor het Amerikaanse leger en Lab Directeur voor de afdeling virale ziektes van het Walter Reed Army Institute of Research, geeft op 29 december 2020 een gratis webinar waarin hij ingaat op deze materie en de gevolgen daarvan voor China’s toekomst.

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Lees Meer | Covid-19

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.