fb pixel
Wereldwijd, Wetenschap & technologie

Wat zeggen Jupiter en Saturnus over de nieuwe Amerikaanse President?

Bron: Pixabay

Op 21 december 2020 zullen de planeten Jupiter en Saturnus samen lijken te vallen. Dit astrologische fenomeen gaat dit jaar gepaard met een spektakel in de ruimte dat met het blote oog te zien zal zijn. Met een sterrenkijker zal het uiteraard nog spectaculairder zijn. Voor de liefhebbers die niet over een telescoop beschikken, kan het fenomeen ook online bekeken worden via een live-stream van Volkssterrenwacht Mira (https://www.mira.be/).

Er kleeft echter nog een ander aspect aan deze conjunctie, toekomstvoorspelling, en in dit geval een heel actuele: volgens astroloog Daniel T. Ferrera is het bij een conjunctie van Jupiter en Saturnus die samenvalt met een verkiezingsjaar of een inauguratie, heel waarschijnlijk dat de nieuwe hoogwaardigheidsbekleder zal overlijden tijdens zijn termijn. Deze voorspelling komt al uit sinds 1840 met 7 Amerikaanse Presidenten die tijdens hun termijn overleden zijn. De laatste twee keer is het niet uitgekomen, maar toen waren er wel aanslagen op de President.

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Lees Meer | Wereldwijd, Wetenschap & technologie

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.