fb pixel
Covid-19, Keuze van de Lezer, Wereldwijd

Video: Hoe de WHO samen met de CCP de wereld heeft misleid

Bron: Rawpixel

Heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met China samengewerkt tijdens de uitbraak van de coronaviruspandemie? Een infografiek samengesteld door ‘The Epoch Times’ toont de tijdlijn van hoe het fout ging. In deze video legt Joshua Philipp, een onderzoeksjournalist bij The Epoch Times, uit hoe de CCP de ernst van de uitbraak inzag, maar ervoor koos om deze voor het publiek verborgen te houden en hoe de WHO de uitspraken van de CCP bleef steunen en herhalen.

De bevindingen zijn belangrijk te midden van internationale oproepen van landen als Australië, de Verenigde Staten en delen van Europa om China en de WHO verantwoordelijk te stellen voor het misleiden van de rest van de wereld bij het verstrekken van cruciale informatie over het virus.

 

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Video

Lees Meer | Covid-19, Keuze van de Lezer, Wereldwijd

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.