fb pixel
aanbevolen

Het Global Tuidang Service Center lanceert een wereldwijde petitie: EndCCP.com

Bron: Global Service Center for Quitting the CCP

In 2004 werd het boek ‘De Negen Commentaren op de Chinese Communistische Partij’ gepubliceerd, over de ware aard van de CCP en wat ze heeft gedaan met het Chinese volk, het land en de authentieke Chinese cultuur. Na deze publicatie ontstond een heuse volksbeweging onder de naam ‘Tuidang’. Hierdoor hebben sindsdien al meer dan 350 miljoen Chinezen over de hele wereld hun lidmaatschap van de Chinese Communistische partij (CCP) opgezegd. 

Na de uitbraak van het Coronavirus werd duidelijk dat de gevolgen van de leugens van de CCP, zich in dit geval niet enkel beperkt hebben tot het Chinese volk maar de rest van de wereld. Ook het eroderen van de autonomie van Hongkong door het opleggen van de nieuwe veiligheidswet door Beijing, en de wereldwijde infiltratie van de CCP die jaar na jaar toeneemt, toont aan hoe iedere vorm van hoop op democratisering in China steeds opnieuw uitdraait op een illusie terwijl de CCP onbewogen verder werkt aan het verwezenlijken van haar lange termijn visie, waarin ze voorziet dat China tegen 2049 de “absolute overheersende wereldmacht zal zijn boven de V.S.”

Het jaar 2049 heeft trouwens voor Beijing een enorme symbolische waarde aangezien in dat jaar de CCP 100 jaar Communistische overheersing in China zal vieren.

De uitbraak van het coronavirus was echter voor velen de symbolische druppel. Het heeft ertoe geleid dat het ‘Global Tuidang Service Center’ nu ook een online-petitie heeft opgestart waarbij niet alleen het Chinese volk maar iedereen ter wereld de kans krijgt om de CCP een halt toe te roepen en zichzelf te distantieren van de Chinese Communistische Partij.

Lees meer over deze petitie

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Lees Meer | aanbevolen

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.