fb pixel
aanbevolen

Het Global Tuidang Service Center lanceert een wereldwijde petitie: EndCCP.com

Bron: Global Service Center for Quitting the CCP

In 2004 werd het boek ‘De Negen Commentaren op de Chinese Communistische Partij’ gepubliceerd, over de ware aard van de CCP en wat ze heeft gedaan met het Chinese volk, het land en de authentieke Chinese cultuur. Na deze publicatie ontstond een heuse volksbeweging onder de naam ‘Tuidang’. Hierdoor hebben sindsdien al meer dan 350 miljoen Chinezen over de hele wereld hun lidmaatschap van de Chinese Communistische partij (CCP) opgezegd. 

Na de uitbraak van het Coronavirus werd duidelijk dat de gevolgen van de leugens van de CCP, zich in dit geval niet enkel beperkt hebben tot het Chinese volk maar de rest van de wereld. Ook het eroderen van de autonomie van Hongkong door het opleggen van de nieuwe veiligheidswet door Beijing, en de wereldwijde infiltratie van de CCP die jaar na jaar toeneemt, toont aan hoe iedere vorm van hoop op democratisering in China steeds opnieuw uitdraait op een illusie terwijl de CCP onbewogen verder werkt aan het verwezenlijken van haar lange termijn visie, waarin ze voorziet dat China tegen 2049 de “absolute overheersende wereldmacht zal zijn boven de V.S.”

Het jaar 2049 heeft trouwens voor Beijing een enorme symbolische waarde aangezien in dat jaar de CCP 100 jaar Communistische overheersing in China zal vieren.

De uitbraak van het coronavirus was echter voor velen de symbolische druppel. Het heeft ertoe geleid dat het ‘Global Tuidang Service Center’ nu ook een online-petitie heeft opgestart waarbij niet alleen het Chinese volk maar iedereen ter wereld de kans krijgt om de CCP een halt toe te roepen en zichzelf te distantieren van de Chinese Communistische Partij.

Lees meer over deze petitie

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn