fb pixel
Keuze van de Redactie, Wereldwijd

Grootschalige fraude tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Feit of fictie?

Bron: Pixabay

Washington D.C. – Afgelopen donderdag hield het juridische team van president Trump een persconferentie in Washington D.C. om meer duidelijkheid te geven over de juridische stappen die president Trump zal nemen in een poging om een grootschalige fraude tijdens de recente presidentsverkiezingen aan te tonen.

Tijdens deze persconferentie richtte juridisch adviseur van President Trump, Jenna Ellis, zich rechtstreeks tot de media.

“Tenzij u een rechter bent op een rechtbank, die een eed heeft afgelegd om onbevooroordeeld te zijn in de scheiding der machten, doet je eigen mening er niet toe. Wat belangrijk is, dat zijn de feiten. Als een eerlijke verslaggever, zou u dat op een eerlijke en gepaste manier moeten behandelen … indien u niet bereid bent om te rapporteren over het bewijs dat we presenteren, dan is dat absoluut onaanvaardbaar volgens de journalistieke normen.”

Jim Jordan, Republikeins Lid van het Huis van Afgevaardigden voor Ohio, gaf na de persconferentie een reactie op NewsmaxTV: “De mainstream media en de Democraten die ooit hoog opliepen met het nu in diskrediet gebrachte Steele dossier, stellen zich nu blijkbaar afwijzend op tegenover de aantijgingen van verkiezingsfraude zonder er zelfs maar naar te kijken.”

Hij verwees naar een reactie van CNN nieuwsanker Brianna Keilar die de persconferentie van donderdag omschreef als… “zodanig belachelijk dat we het niet kunnen brengen tot bij onze kijkers, aangezien het gaat om complete onzin.”

Welke feiten werden er dan precies aangehaald tijdens de persconferentie? De volgende reportage van NTD Television geeft alvast een overzicht.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dEaDxFivBs4

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram