fb pixel
Keuze van de Redactie, Wereldwijd

Grootschalige fraude tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Feit of fictie?

Bron: Pixabay

Washington D.C. – Afgelopen donderdag hield het juridische team van president Trump een persconferentie in Washington D.C. om meer duidelijkheid te geven over de juridische stappen die president Trump zal nemen in een poging om een grootschalige fraude tijdens de recente presidentsverkiezingen aan te tonen.

Tijdens deze persconferentie richtte juridisch adviseur van President Trump, Jenna Ellis, zich rechtstreeks tot de media.

“Tenzij u een rechter bent op een rechtbank, die een eed heeft afgelegd om onbevooroordeeld te zijn in de scheiding der machten, doet je eigen mening er niet toe. Wat belangrijk is, dat zijn de feiten. Als een eerlijke verslaggever, zou u dat op een eerlijke en gepaste manier moeten behandelen … indien u niet bereid bent om te rapporteren over het bewijs dat we presenteren, dan is dat absoluut onaanvaardbaar volgens de journalistieke normen.”

Jim Jordan, Republikeins Lid van het Huis van Afgevaardigden voor Ohio, gaf na de persconferentie een reactie op NewsmaxTV: “De mainstream media en de Democraten die ooit hoog opliepen met het nu in diskrediet gebrachte Steele dossier, stellen zich nu blijkbaar afwijzend op tegenover de aantijgingen van verkiezingsfraude zonder er zelfs maar naar te kijken.”

Hij verwees naar een reactie van CNN nieuwsanker Brianna Keilar die de persconferentie van donderdag omschreef als… “zodanig belachelijk dat we het niet kunnen brengen tot bij onze kijkers, aangezien het gaat om complete onzin.”

Welke feiten werden er dan precies aangehaald tijdens de persconferentie? De volgende reportage van NTD Television geeft alvast een overzicht.

 

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Video

Lees Meer | Keuze van de Redactie, Wereldwijd

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.