fb pixel
aanbevolen, aanbevolen-Lokaal, Covid-19, Lokaal

Groep artsen gruwelt van ‘angst zaaien’ over corona: ‘98 procent belandt níet in ziekenhuis’

Bron: Rawpixel

Algemeen Dagblad schrijft: Een groep kritische artsen heeft een stichting opgericht om aandacht te vragen voor de in hun ogen disproportionele coronamaatregelen. Ze zijn bezorgd over de gevolgen op lange termijn, onder meer op de mentale gezondheid van mensen. “Gezondheid is meer dan de afwezigheid van corona.”

 

Meer weten? Wij nodigen u uit om verder te lezen via onze bronvermelding.

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Lees Meer | aanbevolen, aanbevolen-Lokaal, Covid-19, Lokaal

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.