fb pixel
China, Covid-19, Nieuws

De zoektocht naar de bron van het Coronavirus

Bron: Rawpixel

Nu de wereld in zijn greep gehouden wordt door de pandemie, blijven veel vragen bestaan over de bron van het coronavirus.

Ga mee met de ervaren Epoch Times journalist Joshua Philipp waar hij op zoek gaat naar de bekende feiten omtrent het CCP virus en hoe het de wereldwijde pandemie veroorzaakte. In zijn onderzoek bekijkt Philipp de wetenschappelijke data en interviewed topwetenschappers en nationale veiligheidsexperts. Alhoewel de oorsprong van het virus een mysterie blijft, wordt duidelijk dat de CCP’s verhulling van het virus leidde tot de pandemie en de dreiging die de CCP vormt voor de wereld.

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Video

Lees Meer | China, Covid-19, Nieuws

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.