fb pixel
Covid-19, Keuze van de Lezer, Wereldwijd

Tijdlijn van de Coronavirus ‘cover-up’

Bron: Getty images

De ‘Stichting Slachtoffers van Communisme’ is een non-profitorganisatie voor de herdenking van de meer dan 100 miljoen slachtoffers van het communisme wereldwijd. Een tijdlijn gepubliceerd op hun website vergelijkt de desinformatiecampagne van China, tijdens de uitbraak van het virus, met de handelswijze van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

“Het resultaat is zo schokkend omdat het wereldwijde aantal infecties alsook het dodental geheel te voorkomen was.”

Volgens het rapport moeten alle slachtoffers van de wereldwijde pandemie dan ook worden aanzien als..

“slachtoffers van de CCP en haar opzettelijke minachting voor zowel het menselijk leven als haar eigen internationale wettelijke verplichtingen.”

Deel dit artikel en laat zo meer mensen weten over De Lantaarn

Bronnen Voor Dit Artikel

Video

Lees Meer | Covid-19, Keuze van de Lezer, Wereldwijd

Aanbevolen
Opmerkelijk
Opinie
Op 30 april schreef Roger Garside, die tot tweemaal toe als Brits diplomaat in China heeft gewerkt, een opinieartikel in de Globe and Mail, getiteld "Regime change in China is not only possible, it is imperative," waarin hij zijn mening geeft over hoe de koers van het China onder leiding van Xi Jinping kan worden bijgestuurd: "Een groot deel van de Chinese elite is diep gekant tegen de koers die de heer Xi aanhoudt. Zij erkennen dat economische hervormingen zonder politieke veranderingen problemen hebben veroorzaakt die China als natie schaden en een risico vormen voor hun eigen belangen."
Wereldwijd hebben regeringen ingezet op zware lockdowns om het Corona virus te bestrijden. Hoewel het idee van lockdowns niet nieuw is, is het nooit eerder op zo'n grote schaal toegepast. Hoe is dit beleid tot stand gekomen dat zoveel navolging heeft gekregen wereldwijd? Net als de oorsprong van het Corona virus, wijzen ook in dit vraagstuk alle pijlen richting China.