Beste lezers,

Hieronder treft u onze wekelijkse selectie van artikelen. De kritiek van een Europese Parlementslid op het investeringsakkoord met China en een opinieartikel over vaccinatie passeren de revue. Veel leesplezier gewenst.

De voddenventen van Europa: MEP schuwt woorden niet omtrent investeringsakkoord met China

Ten zuiden van de taalgrens zet Europees Volksvertegenwoordiger Raphael Glucksmann in een praatprogramma de puntjes op de i wat betreft de Europese betrekkingen met China. De vertaling van zijn donderpreek wordt u met plezier geboden door De Lantaarn.


Welles-nietesspelletje van Peking over oorzaak van heropflakkeringen coronavirus in China

Na de recente heropflakkeringen van het coronavirus doorheen China, hebben de Chinese autoriteiten de oorzaak van de lokale virusuitbraken toegeschreven aan geïmporteerd voedsel en andere goederen uit de hele wereld. Maar nu lijkt de overheid plots terug te komen op hun eerdere claims. Deze diepgevroren voedingswaren zouden uiteindelijk dan toch niet de oorzaak zijn en ze zijn nu zelfs volkomen veilig verklaard voor consumptie.


Vaccinatie, het blinde vertrouwen in de wetenschap

Met de aanhoudende lockdowns en onsamenhangende maatregelen waarvan men hoopt dat ze de Covid-19-infecties zullen doen verdwijnen, komt het gezegde “krankzinnigheid is steeds weer hetzelfde doen, maar een ander resultaat verwachten” in een heel ander daglicht te staan. Hoe zijn we hier eigenlijk beland?


Doorgelicht: AD | Farmers Defense Force dreigt politiek en media met aangiften wegens laster

In de rubriek ‘Het Rode Gevaar’ wordt dit keer een artikel van het AD doorgelicht op journalistieke kwaliteit.One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *