Beste lezers,

Hieronder treft u onze wekelijkse selectie van artikelen. Veel lees- en kijkplezier gewenst.

Studentenpartij Groningen: “Samenwerking tussen Confucius Instituut en de Universiteit Groningen moet stoppen!”

Er is een petitie gestart om het Confucius Instituut in Groningen te sluiten. De petitie wordt ondersteund door studentenpartij De Vrije Student (DVS). De studenten zijn bang dat het instituut in Groningen de onafhankelijke positie van studenten en wetenschappers ondermijnd.


Chinese scanners op onze luchthavens. Controleert de CCP onze bagage?

In Belgische havens, op de luchthavens en in sommige treinstations worden mobiele scanners van de Chinese firma Nuctech gebruikt om de reizigers en hun bagage te controleren. Maar rond die firma duiken almaar meer vragen op.


De gebakken lucht over klimaatverandering

Het huidige maatschappelijke debat over klimaatverandering is voor velen gebaseerd op een levensbedreigend globaal probleem terwijl het voor anderen veelal is gefundeerd op gebakken lucht.

De overheid werpt zich op als redder in nood om het ‘klimaatprobleem’ op te lossen en zal met een hele hoop belastinggeld windmolens en zonnepanelen plaatsen om uiteindelijk de doelstellingen te halen in het belang van het behoud van onze planeet: simpel en begrijpelijk. Maar is de werkelijkheid wel zo simpel?


Perspectief: Coronavirus niet ergste bedreiging voor de mensheid

Is het huidige virus nu werkelijk zo’n grote bedreiging voor de mensheid? Meningen zijn nog steeds verdeeld, zelfs onder experts op gebied van immunologie. Sommigen zijn van mening dat de maatregelen door de zgn. experts een veel grotere bedreiging vormen voor ons leven dan het virus zelf. Bovenstaande video reportage licht dit verder toe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *